THINKING ABOUT PRINTING

Max. Aarts BV is een UV flexo-rotatie drukkerij gevestigd in Enschede. Onze activiteiten zijn business to business met nadruk op de Foodsector en industrie.

Door deze unieke veelheid aan productiemogelijkheden is ons klantenbestand zeer uitéénlopend en zijn de geleverde producten bijna altijd maatwerk. Wij denken graag in een vroeg stadium met de klant/prospect mee over vormgeving, toepassing en kostprijs om tot een verantwoord product te komen. Alle werkzaamheden, van prepress tot eindproduct, gebeuren in eigen huis waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie met onze klant direct. De productievolumes variëren van heel klein tot zeer groot, zowel bedrukt als onbedrukt.

Beperking van Milieubelasting van alle bedrijfsactiviteiten zijn bij ons een standaard afweging en zijn vastgelegd in procedures.

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig, uitgeruste Studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- cq ontwerpvoorstel voor u.

Banderol is steeds vaker de informatiedrager voor het product. Of we het nu over private labels of eigen ontwerpen hebben. Een Banderol geeft uw product net die meerwaarde die het nodig heeft. Daarbij komt dat door de toenemende wettelijke eisen en wensen van de consument de ruimte op andere informatiedragers, zoals een etiket, steeds vaker te beperkt is.
Dit is één van de redenen voor de toenemende belangstelling voor de banderol. Max Aarts bedrukt voor u de banderol in maximaal 8 kleuren. Ook bedrukking binnenzijde band en contour stansen behoren tot de mogelijkheid.

Een banderol kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website Bandall. Max. Aarts heeft samen met Bandall het concept Branding by Banding™ ontwikkeld. Branding by Banding™ is een marketing tool die de pakkans verhoogd in het schap. Lees meer over dit concept op Branding by Banding™.