Stagiair(e) Human Resources (m/v) – Locatie Tilburg/Breda

Per september 2018 | 6 maanden | HBO

Optimum Group™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Optimum Group™ bestaat uit 7 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB (België), ASQ (België) en Optimum Group Printing LLC gevestigd in De Verenigde Staten. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitale druk van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet & meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën, shrink sleeves en diverse flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan.

De bedrijven Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB gevestigd in België en Optimum Group Printing LLC gevestigd in De Verenigde Staten, zijn als zeven ondernemingen samen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn o.a. een breder productenaanbod, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland en België. Door de combinatie van decentrale gespecialiseerde operaties en centrale groepsfuncties voor sales, finance, en stafdiensten, is de Optimum Group™ een slagvaardige organisatie die dicht bij zijn klanten staat.

Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 75 miljoen omzet, 325 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 19 UV Flexo drukpersen en 7 digitale machines verspreid over 8 locaties.

 

Tijdens je stage ben je vooral bezig met HR werkzaamheden voor de Optimum Group (locatie Tilburg/Breda). Een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn het beoordelingssysteem, ziekteverzuim, recruitment en synchroniseren personeelsbeleid , tijdens je stage zal je hierbij zowel op operationeel als tactisch niveau betrokken worden.

 

Wij vragen:
Een derdejaars HRM student met de volgende kenmerken en vaardigheden:

  • Zelfstandig
  • Verantwoordelijk
  • Proactief
  • Inventief
  • Sociaal
  • Communicatief vaardig

 

Wij bieden:
Een leerzame, uitdagende, maar vooral ook leuke stage waarin je gaat werken in een dynamische en professionele organisatie met volop ruimte om je eigen inzichten en ideeën ten uitvoer te brengen.. De afdeling HR houdt zich voornamelijk bezig met de ‘coachende’ rol richting de leidinggevenden en medewerkers. Als stagiair(e) zal je volledig meedraaien binnen de HR-afdeling en organisatie, en met bijna alle aspecten van het HR werk in aanraking komen. Je wordt gezien als een volwaardig lid van het team met daarbij behorende taken. Je voert werkzaamheden uit op de korte termijn, maar je bent ook bezig met projecten op de langere termijn. Maandelijks ontvang je een bruto stagevergoeding van €350 o.b.v. 40 uur per week.

 

 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met HR via telefoonnummer 013-5712345 of ilse.in.het.zandt@optimumgroup.nl

 

Wil je solliciteren op deze functie?
Stuur dan een sollicitatiebrief, met je CV naar: lisa.naalden@optimumgroup.nl of W&R etiketten B.V., Polluxstraat 15, 5047 RA Tilburg.