Booklet operator 38 uur per week – Locatie Tilburg

Wie zijn wij?
Optimum Group is een veelzijdige groep van 7 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB en ASQ (België) en Optimum Group Printing LLC (De Verenigde Staten). Door bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Optimum groep is een sterke top 3 speler in de Benelux en richt zich voornamelijk op bedrijven binnen de voedingsindustrie, logistiek en bloemen- en plantenindustrie. Bij Optimum Group werken ruim 325 medewerkers.

De vacature van (ervaren) Booklet operator is voor onze vestiging van W&R Etiketten Tilburg. W&R Etiketten is, met ruim 70 medewerkers, een dynamische en moderne drukkerij, gespecialiseerd in de productie van bedrukte en blanco zelfklevende etiketten.

Vanwege de groei van ons bedrijf, zijn wij per direct op zoek naar een: Booklet operator

Als Booklet operator ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van onze nieuwste etiketten. Je werkt met een complexe machine voor de afwerking van grafische producten. Je produceert een klant specifiek product, met vele opties.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Technische opleiding en affiniteit met grafische productie en techniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken en werken onder tijdsdruk;
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel, stressbestendig en werkt zeer nauwkeurig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij?
W&R Etiketten biedt je een afwisselende functie voor 38 uur binnen een groeiend bedrijf. W&R Etiketten kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan.

Meer weten?
Heb je vragen? Wil je solliciteren? Dat kan via Arnica Korver, HR Adviseur, op pz@wr-etiketten.nl of 013-5712345.
Graag ontvangen we je CV met motivatiebrief uiterlijk 10 april.