Drukker – Locatie Tilburg

Wij zoeken enthousiaste Drukkers voor onze afdeling flexodruk om ons team te versterken. W&R Etiketten biedt je een afwisselende functie voor 38 uur binnen een groeiend bedrijf. W&R Etiketten kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiast technische persoon die thuis is in de grafische branche of een technische achtergrond heeft en de uitdaging graag wil aangaan om een mooi vak te leren. Je levert kwalitatief goed drukwerk door het bedienen en onderhouden van de drukmachines en het controleren van de inkt en stans. Je voert orders uit volgens de productiekaart en je zorgt daarnaast voor het schoonhouden van de drukmachines en je werkplek.

Heb je zin in een technische uitdaging? Wil je werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is? Zijn secuur werken, zelfstandigheid en kwaliteit je op het lijf geschreven? Heb je MBO werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke functie of wil je in jezelf investeren door in korte tijd opgeleid te worden tot volwaardig drukker? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij?

W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group en biedt je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Meer weten of solliciteren?
Heb je vragen? Wil je solliciteren? Dat kan via Arnica Korver of Lisa Naalden, mail naar pz@wr-etiketten.nl of bel 013 – 571 23 45.

Naast een recent CV ontvangen we graag een motivatiebrief.

Start je liever als leerlingdrukker of op een ondersteunende hulpfunctie? We hebben diverse mogelijkheden en willen graag kijken wat er mogelijk is en hoe je daarmee in ons team past, dus laat het ons weten.