Hulpdrukker – Locatie Tilburg

Wij zoeken een enthousiaste Hulpdrukker voor onze afdeling flexodruk om ons team te versterken. W&R Etiketten biedt je een afwisselende functie voor 38 uur binnen een groeiend bedrijf. W&R Etiketten kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan.

Ben jij technisch aangelegd en heb je affiniteit met de grafische sector? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken;
Wij zoeken een iemand die de uitdaging aan wil gaan om een mooi vak te leren. Iemand die het rotatief mede vervaardigen van druk- en printwerk leuk vind om te leren. Daarnaast onderhoud je de machines en de ruimte eromheen, je ondersteund de voorkomende werkzaamheden van de drukkers en je assisteert bij het instellen en monitoren van verschillende type machines voor de vervaardiging van grafische producten.

Ben jij;
Zelfstandig, integer, secuur, teamplayer en is accuratesse je op het lijf geschreven? Iemand met MBO werk- en denk niveau, werkervaring in een soortgelijke functie of wil je in jezelf investeren door een nieuw vak te leren? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij?
W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group en biedt je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Meer weten of solliciteren?
Heb je vragen? Wil je solliciteren? Dat kan via Arnica Korver of Lisa Naalden, mail naar pz@wr-etiketten.nl of bel 013 – 571 23 45.

Naast een recent CV ontvangen we graag een motivatiebrief.