FLEXIBEL EN TROTS OP KWALITEIT

W&R Etiketten is een moderne drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van blanco en bedrukte etiketten in alle soorten en maten. Ook als het gaat om afwijkende vormen of extreme toepassingen helpen wij u graag. Daarnaast leveren wij apparatuur om de etiketten optimaal te verwerken, zoals printers, transferlinten, labelsoftware en rewinders. Talloze grote en kleine organisaties uit diverse branches zijn inmiddels klant bij ons. Zij zijn tevreden over onze professionele aanpak en weten dat ze met ons zorgeloos zaken kunnen doen.

De visie van W&R Etiketten is helder. Een etiket is voor uw bedrijf een communicatiemiddel en wij zijn een schakel in het communicatietraject. Als een echte partner voelen we ons dan ook medeverantwoordelijk voor uw succes en doen we er alles aan om dat succes te behalen. In onze bedrijfsvoering staat uw wens centraal. Onze organisatie is zo ingericht dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij onze missie zo goed mogelijk waarmaken: zorgen dat u tevreden bent over onze producten, diensten en service.

Onze medewerkers maken W&R Etiketten bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt dat het prettig is om met W&R Etiketten zaken te doen! Dagelijks staan ruim 60 medewerkers voor u klaar. Zij denken met u mee en nemen u zo veel mogelijk zorg uit handen. De directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een snelle doorlooptijd van uw orders.