Fruit etiketten

Optimum Group levert Fruit stickers in vele soorten en maten. Vraag eens naar dit uitgebreide assortiment aan papieren en kunststof Fruit etiketten met een keuze uit glans, hoogglans, transparant of wit.

Fruit etiketten

Optimum Group levert Fruit stickers in vele soorten en maten. Vraag eens naar dit uitgebreide assortiment aan papieren en kunststof Fruit etiketten met een keuze uit glans, hoogglans, transparant of wit. De veelzijdigheid van Optimum Group in Fruit etiketten is eindeloos. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

Hoge kwaliteit

Optimum Group is groot in Fruit stickers van topkwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat wij werken met producten en machines van topklasse. Met meer dan tientallen jaren ervaring is het Optimum Group uitgegroeid tot een compacte en efficiënte organisatie met een enorm klantenbestand in zowel binnen- als buitenland. De kracht van een compacte organisatie is de directe interne communicatie waardoor wij aanpassingen en wensen direct kunnen doorvoeren. Wij hanteren dan ook een snelle en efficiënte levering.

Fruit stickers op rol

We leveren de Fruit etiketten of Composteerbare etiketten op rol voor zowel grote als kleine oplages. De labels of etiketten worden nadat ze bedrukt zijn, verpakt in functionele dozen en naar het gewenste adres opgestuurd. U heeft ook de mogelijkheid om de Fruit stickers op rol bij ons in voorraad te stallen, waarna op aanvraag het gewenste aantal wordt opgestuurd.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen