ASQ Labels

ASQ Labels produceert al meer dan 25 jaar zelfklevende etiketten in alle mogelijke vormen en kleuren.

Advies, Service en Kwaliteit

Wij zijn een internationale drukkerij met meer dan 25 jaar ervaring. Ons ruime assortiment stelt ons in staat om te voldoen aan alle vragen vanuit de markt. We gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg en proberen er steeds voor te zorgen dat de verwachtingen van onze klanten over- troffen worden. Of het nu gaat om bedrukte etiketten op een rol - Zig-zag gevouwen etiketten - Doorlopende vellen op rol - Flexibele verpakkingen - Duolabels - Promo-etiketten - Tags - Thermische transferlinten - Off-set printen - Digitaal printen, wij staan altijd klaar voor onze klanten en bieden onberispelijke service en topkwaliteit.

Wij geven advies, ontwikkelen het ontwerp, voeren uw drukwerk uit en leveren het af op maat. Gedurende het hele proces staan wij dicht bij onze klant en zijn steeds bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Met locaties in België en Roemenië, behoren wij tot de top 3 van bedrijven in onze sector.

Technologisch evolueren staat bij ons hoog in het vaandel. Onze digitale UV inkjet machine is hier een goed voorbeeld van. Door deze hightech innovaties en gestroomlijnde productie kunnen wij u spoedig de beste kwaliteit leveren tegen de juiste prijs.

ASQ  Labels
ASQ Labels
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen