Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op te vallen in het winkelschap. Tegenwoordig wordt er steeds meer waarde gehecht aan de combinatie van naamsbekendheid, de juiste manier van de ingrediënten declaratie en het voedselveilig produceren van flexibele

Food

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op te vallen in het winkelschap. Tegenwoordig wordt er steeds meer waarde gehecht aan de combinatie van naamsbekendheid, de juiste manier van de ingrediënten declaratie en het voedselveilig produceren van flexibele verpakkingen.

Val op met uw product: vind Optimum Group in talrijke branches

Food & Feed

In een maatschappij met volle supermarktschappen en waar de keuze uit producten reuze is, wilt u opvallen met uw product. Dat gebeurt met flexibele verpakkingen die betrouwbaar, functioneel en milieuvriendelijk zijn. Daarvoor zoekt u kwaliteit en flexibiliteit. Optimum Group is uw partner voor die totaaloplossing. Onze etiketten zijn dragers van het merk en de identiteit van uw product, waarbij duurzaamheid voorop staat. 

Als marktleider zijn wij expert in voedselveilige oplossingen die opvallen in het winkelschap. De supermarkt is de laatste mogelijkheid om uw klanten te benaderen. Dan is naamsbekendheid belangrijk. Daar zorgen we bijvoorbeeld voor met onze Ravenwood etikettensleeve etiket of folie afwerking. Naast de juistheid van ingrediëntendeclaratie volgens de BRC-richtlijnen, garanderen wij ook dat we duurzaam en flexibel verpakken.  

Hoog servicelevel

Wij leveren vanuit verschillende regio’s het hoogste servicelevel voor uw processen. Met snelle levertijden en een perfect voorraadbeheer, bent u altijd op tijd voorzien van kwalitatieve oplossingen. Dat maakt ons een betrouwbare partner. 

Optimum Group adviseert

De markt vraagt steeds meer om duurzame oplossingen. Wij lopen hier al ruim voorop. U kunt kiezen voor linerless labels zoals die van Ravenwood. Deze zijn perfect om de juiste uitstraling op uw etiket te creëren. Ook hebben we mogelijkheden tot het recyclen van materialen zoals een papieren banderol. En hebben we de juiste certificaten op zak die bewijzen dat er onder onze processen milieubesparende varianten zijn.  

Dranken

Etiketten en een flexibele verpakking van dranken vragen om expertise. Onze labels op rol zijn direct klaar voor gebruik en rollen zo door uw geautomatiseerde bottellijnen. Speciale labels vertragen de breekbaarheid van de flessen tijdens het transport. Met onze afwasbare labels neemt u het milieu ook mee in uw overwegingen. Een overzichtelijk label draagt bij aan uw prijsindicatie dus kiest u bij Optimum Group voor kwaliteit.  

Schappen vol flessen en blikken van frisdrank, wijn en bier in de supermarkt. En dan is er ook nog de keuze om naar gespecialiseerde drankwinkels te gaan. Tussen al de keuze in de drankenbranche is opvallen een must. Als markleider in flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten is Optimum Group daar expert in.  

Succesvolle marketing 

Het geheim van goede marketing zit hem in de verpakking en etiketten. Dat begrijpt Optimum Group als geen ander. Bespreek met ons de mogelijkheden voor innovatieve oplossingen. Spring eruit met een gepersonaliseerd etiket bijvoorbeeld. Wij leveren snel vanuit verschillende regio’s en met een hoog servicelevel. 

Om op te vallen gaat u voor maatwerk. Kies voor afwasbare etiketten met CleanFlake of ga voor een shrink sleeve waar het gehele oppervlak bedrukt kan worden. Perfect om uw producten te promoten. 

Verschillende omstandigheden

Het vervoeren en bewaren van flessen drank gebeurt in verschillende omstandigheden. Wij zorgen voor de juiste oplossingen, labels en verpakkingsoplossingen voor uw proces. Wij hebben voor alle omstandigheden de juiste technieken door onze bundeling aan drukwerkspecialisten. Op blik, glas of karton. Cilindervormig of rechthoekig: met Optimum Group kies voor een hoogwaardige oplossing.  

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten