Optimum Group verzorgt flexibele etiketten en een grote voorraad voor transport en logistiek.

Logistiek

Snel, efficiënt en oplossingsgericht. Binnen de transport en logistiek zijn deze kernwaarden van groot belang. Verwacht precies hetzelfde van Optimum Group. Ladingbehandelingen en verzendingen rollen geordend de deur uit. In grote getalen. Of op kleine schaal. Op basis van uw producten en processen adviseren we de juiste labels en oplossingen, met oog op het milieu. Optimum Group levert.

Transport & Logistiek

Snelheid en efficiëntie zijn fundamenteel voor de transport en logistiek. Daarom richt Optimum Group etiketten en verpakkingsoplossingen in voor uw systemen. Met de grootste productiecapaciteit van de Benelux leveren we snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit

Flexibel meebewegen 

In een branche waar het ene product naar Nederland vertrekt en het andere naar een adres in Frankrijk is flexibiliteit van groot belang. Hiervoor zijn dunnere etiketten als de RAF NXT perfect. Deze zijn minder vervuilend, productiever en kostenbesparend. En ook nog ideaal te verwerken in uw printer of etiketteermachine.  

Op iedere stap voorbereid

In de transport en logistiek gaat een pakket veel plekken langs totdat het bij het eindpunt terechtkomt. Het staat te wachten op een pallet of schuift weer door een nieuwe verpakkingsstap. Voor iedere schakel in het logistieke proces leveren wij de juiste oplossingen, verpakkingen en labels. Om efficiëntieslag te maken, kiest u daarom voor dunnere etiketten met meer etiketten per rol en minder rol wissels.  

Altijd op voorraad

Met onze efficiënt ingerichte supply chain methode zorgen we voor voldoende voorraad van uw verpakkingen en etiketten. We plannen vooraf hoeveel er nodig is. En ook als een snelle reactietijd is gewenst, voeren we dat moeiteloos uit.  

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten