Binnen de branche pharma moeten etiketten aan strenge eisen voldoen.

Pharma

Apotheek, dierenarts of labels voor voedingssupplementen: Optimum Group werkt ook voor farmaceutische bedrijven. In een branche waar een verkeerd label op een verpakking fataal kan zijn, is secuur werken belangrijker dan ooit. Flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten voor pharma moeten daarom aan verschillende strenge richtlijnen voldoen. Om het milieu ook te sparen kunt u kiezen voor duurzame opties in bijvoorbeeld papier en inkt. Wij treden op als uw partner om dit waar te maken.

Pharma

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop in de pharma. Niemand mag er immers aan twijfelen of de juiste informatie wel op het medicijnendoos staat. De productie van pharma vindt daarom plaats onder specifieke omstandigheden. Optimum Group zorgt ervoor dat u met onze flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten aan alle richtlijnen voldoet. 

Hoge kwaliteitsnormen 

Productkenmerken, werkzame stoffen en een barcode die klopt en direct goed zichtbaar is. Daar draait het om bij etiketten binnen de pharma industrie. Om daaraan te voldoen hanteert Optimum Group hoge kwaliteitseisen voor bijvoorbeeld zelfklevende etiketten. Eentje die bijvoorbeeld makkelijk deels afneembaar is om het basisetiket te verplaatsen naar een patiëntendossier.  

Daarnaast is de juiste nummering van groot belang. We werken af met nummering per etiket indien gewenst. En zorgen voor etiketten waar alle informatie op komt te staan. Daarvoor gebruiken we booklet en meerlaags etiketten. 

Meerdere verpakkingsmogelijkheden

Om het marktsegment pharma te bedienen, is flexibiliteit een belangrijke factor. Is er voor een bepaald medicijn op korte termijn een nieuw soort etiket nodig, speelt onze drukwerkgroep daar snel op in. Er wordt gekeken naar de constructie en het materiaal waar het op wordt geplakt.  

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten