Dit is de bedrijfscultuur van Optimum Group.

Carrière bij Optimum Group

Start een glansrijke carrière bij Optimum Group. Leer een loopbaan lang van 100 jaar ervaring. Werk in een lokale sfeer. Kom werken bij Optimum Group.

Een glansrijke carrière bij Optimum Group

Werken in de dynamiek van een groot bedrijf. Met de voordelen van een informele en persoonlijke sfeer op de verschillende locaties van Optimum Group. Werken bij Optimum Group betekent het beste van beide werelden. De gespecialiseerde drukkerijen zijn de groeiende organisatie waar jij een carrière lang floreert.   

Optimum Group is de ingang naar een glansrijke carrière en biedt een toekomst vol kansen in de verpakkingsindustrie. We hebben de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Wij werken voor grote supermarktketens, maar ook voor lokale ondernemers. Daarnaast opereren we in allerlei branches zoals retail, cosmetica, pharma, logistiek, food en meer.  

Vacatures:

Optimum Group: stapelgek op het vak

Aan het einde van de productielijn van onze klanten, maak jij het verschil. Etiketten en flexibele verpakkingen zijn een waardevolle schil om het eindresultaat. En maken een product betrouwbaar door transparantie over de inhoud. Onze collega’s kennen de cruciale rol van het product dat uit hun vingers vloeit. Van de sale, tot inkoop, tot productie: iedere medewerker is stapelgek op zijn vak.  

Als medewerker van Optimum Group beheers je een pallet aan vaardigheden. Die jij gedurende je hele loopbaan ontwikkelt. De productie gaat door. Altijd op tijd. En voor niks minder dan een perfect resultaat dat we met een lach bezorgen aan onze klanten. Dat is het streven van iedere afdeling. Wat medewerkers van Optimum Group drijft aan het begin van iedere werkdag.  

Staan voor duurzaam

Iedereen wil zijn stem laten gelden en een waardevolle bijdrage leveren aan het hier, nu en later. Dat doe jij als medewerker van Optimum Group. Wij maken labels, etiketten en banderollen in een vorm die bijdraagt aan een groenere wereld. Door onze focus op duurzaamheid creëren we keer op keer verpakkingsoplossingen die we verder verduurzamen.  

Optimum Group is koploper in de branche. In ons Optimum Green portfolio bundelen we duurzame concepten. Zo adviseren we klanten in groenere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan dunnere folies of afwasbare en linerless labels. Maar gebruiken we ook biologisch afbreekbare materialen, minimaliseren we transport en werken we met inkt zonder schadelijk stoffen.  

Samen voor hetzelfde doel

Bij Optimum Group profiteer jij van 100 jaar kennis en 900 collega’s, met allemaal hun eigen expertise. Samen zijn we constant onderweg naar vernieuwing en maken we de mooiste producten. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ideeën. Innovaties en iedere vorm van verbetering moedigen wij aan.  

Elke medewerker is een pionier in ons bedrijf. Iedere drukkerij heeft ruimte voor haar eigen lokale bedrijfscultuur. Allemaal gaan we voor hetzelfde resultaat op de eindstreep. Flexibele verpakkingsoplossingen die als een magneet werken voor winkelende handen. Etiketten die blijven kleven in ieders gedachten.  

Wendbaar 

Optimum Group groeit. Dit maakt de werkomgeving dynamisch en geen dag hetzelfde. We spelen in op een veranderende markt, steeds strengere duurzaamheidseisen en veelzijdige klantvragen. Je bent onderdeel van een onmisbare rol in de productielijn van onze klanten. Veranderingen in de markt? Daarin buigen onze medewerkers net zo flexibel mee als een banderol.  

Jij werkt iedere keer weer aan de nieuwste ideeën en mooie projecten. Weet onze klanten te adviseren en te verrassen. Denkt mee over verbeterprocessen en commerciële bedrijfsdoelen.  

In deze wervelende werkomgeving is geen bocht of afslag te veel. En ben jij verzekerd van variëteit op de alledaagse werkvloer.  

Een carrière lang leren

De ontwikkeling van medewerkers is voor Optimum Group top-of-mind. We trainen onze medewerkers; over de ontwikkelingen binnen de markt, het vergroenen van onze industrie en de ins-en-outs over de producten van Optimum Group. Zo weten we zeker dat we klanten adviseren met de meest actuele kennis in ons achterhoofd.  

Wil jij verder groeien in je vak? Of doorgroeien naar een ander functie? Dan bieden wij je graag die kans met de juiste trainingen of opleidingen, toegespitst op de paden die je als medewerker binnen onze organisatie bewandelt. Zo is er altijd ruimte voor jouw ambitie. En om je professioneel optimaal te ontwikkelen.  

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten