Medewerker Commerciële Binnendienst

Medewerker Commerciële Binnendienst

Jij bent het visitekaartje van Optimum Group.

Optimum Group is een veelzijdige groep van gespecialiseerde drukkerijen gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Gezamenlijk bieden wij een totaalpakket aan van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Onze productielocaties in Nederland zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Bladel, Breda, Enschede, Oud Gastel, ’s-Heerenberg en Tilburg. Voor de vestigingen Breda, Oud Gastel, Tilburg, Enschede en ’s-Heerenberg zijn we op zoek naar een

Medewerker Commerciële Binnendienst

Als Medewerker Commerciële Binnendienst enthousiasmeer jij klanten en geef je deskundig advies over productmogelijkheden en maatwerkoplossingen met onze producten. Jij bent het visitekaartje van Optimum Group.

Jouw dag in een notendop

Terwijl jouw laptop opstart, gaat de telefoon. Het is een (potentiële) klant die op zoek is naar een organisatie die hem kan ondersteunen bij het labelen van een aantal van zijn producten. Nadat je het met hem hebt gehad over zijn wensen en eisen, licht jij een aantal opties toe. Het resultaat van het gesprek is een offerte-aanvraag, die jij meteen verwerkt in het klantensysteem. Je schakelt hierover met de diverse afdelingen zodat je collega’s op de hoogte zijn. Hierna werk je de administratie bij en stuurt een aantal bestaande klanten nieuwe productinformatie. Een accountmanager vraagt aan jou klantinformatie en wat prijsoverzichten en die lever jij aan. Terwijl je dat doet, krijg je een order binnen, die je verwerkt zodat jouw collega’s ermee aan de slag kunnen.

Onze Medewerkers Commerciële Binnendienst hebben:

• Minimaal MBO werk- en denkniveau

• Ervaring/affiniteit met computersystemen is een must

• Goede beheersing van de Nederlandse taal

• Beheersing van Engels en Duits is een pré

• Minimale beschikbaarheid van 32 uur per week

Je krijgt:

• Een aantrekkelijk salaris

• Een plek in een professioneel en gezellig team

• De verantwoordelijkheid om de allertofste klanten aan ons te binden

• De mogelijkheid om interne (product)trainingen te volgen

Dit ben jij

Communicatie is jouw tweede naam en daarnaast ben je accuraat en sociaal. Een klantgesprek zie jij als een route richting resultaat. Als Medewerker Commerciële Binnendienst heb jij de touwtjes op die route in handen. Je stuurt bij en geeft richting. Mouwen opstropen en gaan met die banaan, is jouw motto. Totdat het doel bereikt is, de klant tevreden is en jij een gesprek met een glimlach kunt afsluiten.

Ontmoet Optimum Group

Onze zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen vind je in de branches food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. Als bedrijf met flinke groeiambitie slaan we elke dag de handen ineen om onze klanten de beste oplossingen te beiden. Dit maakt ons enthousiast, en die energie zetten we in om gezamenlijk de volgende stap te zetten. Op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld. Zo blijven wij het meest vooruitstrevende bedrijf in de flexibele verpakkingssector.

Word onderdeel van Optimum Group en groei met ons mee!

Is dit iets voor jou of heb je vragen? Laat het ons weten via Ellen Holstein (Senior HR Adviseur), ellen.holstein@optimumgroup.nl of app / bel naar +31(0)6 124 221 25.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten