Onderscheid uw producten en trek nieuwe business aan met connected packaging.

Digimarc etiketten

Onderscheid uw producten en trek nieuwe business aan met connected packaging.

Digimarc Barcode is een gepatenteerde methode om verpakkingen, afbeeldingen en audio onmerkbaar te verrijken met gegevens die worden gedetecteerd door ingeschakelde apparaten, zoals telefoons, computers, barcodescanners en machine-vision apparatuur.

Betrouwbare label scanning
Digimarc levert nu samen met toonaangevende leveranciers van weegschalen en thermische printers een krachtigere etiketteringsoplossing die beter scant en meer doet, zonder dat er nieuwe apparatuur of etikettenvoorraad nodig is. Digimarc Barcode voor Verse Product Etiketten maakt scannen betrouwbaarder en efficiënter, wat tijd bespaart en kosten bespaart terwijl het nauwkeurige gegevens in retail en logistieke omgevingen bevordert.

Wanneer barcodes falen
Thermische labelprinters hebben onderhoud nodig en wanneer de printkoppen doorbranden, stoppen ze met printen op gedeelten van het label. Dat is slecht voor traditionele barcodes die gegevens als lijnen weergeven. Als de lijnen niet correct of helemaal niet worden afgedrukt, kan de informatie verkeerd worden geïnterpreteerd door scanners, met onnauwkeurigheid en inefficiëntie als gevolg. Uw bedrijf verdient een betere barcode - een die elke keer goed werkt.

Slimmer afrekenen
Scan sneller en moeiteloos met barcodegegevens die onopvallend over het hele etiket worden herhaald. Zelfs beschadigde, gescheurde of verbrande etiketten worden gescand, zodat u niet meer handmatig prijzen hoeft in te voeren of prijscontroles hoeft uit te voeren, wat bijdraagt aan lange rijen aan de kassa.

Voorkom verwisseling van barcodes en verminder krimp
Voorkom frauduleus gedrag zoals het verwisselen van barcodes met de mogelijkheid om eenvoudig en nauwkeurig de productinformatie te lezen, zelfs op gescheurde etiketten. Beheer de voorraad en verhoog de verkoop door dynamische prijsdalingen op basis van de uiterste verkoopdatum mogelijk te maken.

Verminder voedselverspilling
Digimarc Barcode op etiketten van verse producten stelt medewerkers in staat om snel de "afgeprijsde" voorraad te identificeren en afgeprijsde, verse artikelen aan consumenten te verkopen zodat ze voor de houdbaarheidsdatum worden verkocht en niet worden weggegooid als voedselverspilling.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten