Wij produceren aanlijm etiketten voor uiteenlopende toepassingen. Dit is het klassieke etiket dat nog steeds veel wordt gebruikt voor flessen, potten en plastic houders (PET, HDPE). Aanlijm etiketten zijn etiketten die niet worden gecoat, totdat ze worden

Aanlijm etiketten

Wij produceren aanlijm etiketten voor uiteenlopende toepassingen. Dit is het klassieke etiket dat nog steeds veel wordt gebruikt voor flessen, potten en plastic houders (PET, HDPE). Aanlijm etiketten zijn etiketten die niet worden gecoat, totdat ze worden aangebracht.

Aanlijm etiketten

Wij produceren aanlijm etiketten voor uiteenlopende toepassingen. Dit is het klassieke etiket dat nog steeds veel wordt gebruikt voor flessen, potten en plastic houders (PET, HDPE). Aanlijm etiketten zijn etiketten die niet worden gecoat, totdat ze worden aangebracht. Gedrukt papier voor substraten worden, voor het aanbrengen, gecoat met natte lijm op de etiketlijn. Aanlijm etiketten kunnen ook worden geproduceerd op speciale substraten zoals gemetalliseerd papier of transparant PP. Aanlijm etiketten kunnen worden gelamineerd, gestempeld met koud folie en gestanst in elke vorm.

Hoogtepunten

  • Traditioneel uiterlijk
  • Stijf en vochtabsorberend
  • Uitmuntende trekkracht en stijfheid voor minimale opkrulling, scheuren, verslapping en vouwen
  • Verbeterde waterweerstand voor duurzame etiketprestaties en een esthetisch uiterlijk
  • Lage productiekosten dankzij een vermindering van 30-50% in lijmverbruik en etiketafval
  • Antistatisch
  • In elke vorm te snijden

Voor meer informatie over aanlijm etiketten of om een offerte aan te vragen kunt u terecht bij onze member Speciaal drukkerij Max. Aarts

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig uitgeruste Studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen