Wij produceren meerlaags etiketten op rol voor uiteenlopende toepassingen, bedrukt t/m 10 kleuren in een run, op uiteenlopende materialen in elk gewenste afmeting en vorm. Het meerlaagse etiket - ook "peel & reseal "- etiket genoemd, bestaan uit twee of d

Meerlaags etiketten

Optimum Group produceert meerlaags etiketten op rol voor uiteenlopende toepassingen, bedrukt t/m 10 kleuren in een run, op uiteenlopende materialen in elk gewenste afmeting en vorm. Het meerlaagse etiket - ook "peel & reseal "- etiket genoemd, bestaan uit twee of drie lagen (ook wel sandwich-etiketten genoemd).

Meerlaags etiketten

Wij produceren meerlaags etiketten op rol voor uiteenlopende toepassingen, bedrukt t/m 10 kleuren in een run, op uiteenlopende materialen in elk gewenste afmeting en vorm. Het meerlaags etiket - ook "peel & reseal "- etiket genoemd, bestaan uit twee of drie lagen (ook wel sandwich-etiketten genoemd). Dus met dezelfde footprint als een éénlaags brochure-etiket, zijn drie of zelfs vijf pagina's beschikbaar voor uw informatie. 


Een gebied met vijf pagina's voor informatie kan worden bereikt met drie lagen en tweezijdige bedrukking. Meerlaags etiketten kunnen opnieuw worden gesloten en meestal worden geopend met een hechtvrije tab. Als achteretiket kunnen ze in nagenoeg elke vorm worden gestanst en zelfs thermal transfer bedrukt worden. Meerlaags etiketten zijn geschikt voor zowel vlakke als gebogen oppervlakken. Deze kleine informatiemirakels zijn perfect voor voedselverpakkingen, cosmetica, chemische en farmaceutische producten. 

Voordelen

  • Bedrukbare ruimte op de voorzijde, de binnenzijde en de basislaag
  • Voldoende ruimte voor uw communicatiedoelen
  • Peal-and-reseal voor hersluiting nadat de informatie is gelezen

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig uitgeruste Studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen