De finance afdeling is de dynamische werkomgeving die je zoekt.

Finance afdeling

Optimum Group beweegt altijd voorwaarts, naar meer groei en ontwikkeling. Hier groei jij als medewerker op de finance afdeling in mee.

Werk op de afdeling finance van Optimum Group

De finance afdeling van Optimum Group is een dienstverlenende spil in het bedrijf. Het team draagt verantwoordelijkheid voor allerlei financiële processen. Van financiële planningen, investeringsbegrotingen tot debiteuren, tot het afhandelen van belastingtechnische vraagstukken. Werken op de afdeling finance geeft raakvlakken met alle lagen van Optimum Group. Ga voor een dynamische werkomgeving. Dat begint hier, bij Optimum Group.  

Optimum Group beweegt altijd voorwaarts, naar meer groei en ontwikkeling. Hier groei jij als medewerker in mee.  

Dit is een finance medewerker

Een goede financiële collega maakt het verschil tussen winst en verlies. Dat weten ze op de afdeling finance. Als finance medewerker ben je dus heel precies en accuraat. Belasting deadlines bewaken en een correcte afhandeling van uitgaande en inkomende facturen. Binnen de organisatiemuren iedereen voorzien van de juiste financiële rapportages. En hier met afdelingen over sparren. Dat zijn allemaal taken waarmee je een werkdag vult.  

Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig te werken, maar je collega’s staan klaar waar je ze nodig hebt.  

Een optelsom voor je professionele ontwikkeling

Maak je ambities waar bij Optimum Group. Zo volg je functie-inhoudelijke opleidingen. Zijn er doorgroeikansen van administratieve rol naar leidinggevende taken. En faciliteert Optimum Group in de opleidingen en trainingen die jij nodig hebt om door te groeien in je vak. Werken doe je op één of meerdere vestigingen en leer je alles over de verschillende afdelingen van Optimum Group. 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten