De banderolleerband is steeds vaker de informatiedrager voor het product. Een banderol geeft uw product net die meerwaarde die het nodig heeft.

Banderolleerband

De banderolleerband is steeds vaker de informatiedrager voor het product. Een banderol geeft uw product net die meerwaarde die het nodig heeft.

Banderolleerband

De banderolleerband is steeds vaker de informatiedrager voor het product. Of we het nu over private labels of eigen ontwerpen hebben. Een Banderol geeft uw product net die meerwaarde die het nodig heeft. Daarbij komt dat door de toenemende wettelijke eisen en wensen van de consument de ruimte op andere informatiedragers, zoals een etiket, steeds vaker te beperkt is. Dit is één van de redenen voor de toenemende belangstelling voor banderolleerband. Bedrukking van de achterzijde en contour stansen behoren tot de mogelijkheid.

Voordelen

  • Beveiliging tegen openen.
  • Hoogwaardige productuitstraling.
  • Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine.
  • Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk, waaronder mc, pp en pla (100% biologisch afbreekbaar). 
  • Volop ruimte voor productpresentatie. 
  • 2-zijdig bedrukbaar.

De banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over het Branding by Banding® concept: www.brandingbybanding.com

Voor meer informatie over dit product of om een offerte aan te vragen kunt u terecht bij onze member Speciaal drukkerij Max. Aarts.

Verpakking

Heeft u nu wel het idee voor de banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden c.q. samenstellen van de juiste verpakking.

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig uitgeruste Studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Technische specificaties Banderolleerband

Materiaal

- Kraft Paper 85 G/M² / 100 G/M² (met sealbare coating of ECO.SEAL) 
- MC Paper 115 G/M² / 145 G/M² (met sealbare coating of ECO.SEAL)
- BOPP gelamineerd 20+20 MY/M² / 35+20 MY/M² / 35+35 MY/M² / 50+35 MY/M² / 50+50 MY/M² (White or transparent BOPP gelamineerde folie)
- BOPP 20 MY/M² / 35 MY/M² / 30 MY/M² / 50 MY/M² (White or transparent BOPP foil)
- Gelamineerd Papier / Matt gelamineerd / Metalised cold Foil / PLA Biodegradable

Formaat
- 28 mm x 800 m
- 40 mm x 800 m
- 48 mm x 800 m
- 60 mm x 800 m
- 75 mm x 800 m
- 100 mm x 800 m 
- 125 mm x 800m
- 30 mm x 150 m
Geleverd op rollen

Productiemogelijkheden
-
Flexo UV & Digitale druk
- Bedrukking t/m 10 kleuren in een run
- Reverse printing 
- Fantasy die cut mogelijk
- Max. 711 mm repeat lengte

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen