Shrink sleeves maximaliseren de visibiliteit van uw producten voor de consument en zorgen voor 360° communicatie van top tot bottom.

Shrink Sleeves

Shrink sleeves maximaliseren de visibiliteit van uw producten voor de consument en zorgen voor 360° communicatie van top tot bottom. Ze bieden perfecte omsluiting, bescherming en beveiliging voor iedere soort verpakking.

Shrink sleeves

Een shrink sleeve is een flexibele verpakking die rondom uw product gekrompen wordt. De shrink sleeve fungeert als een extra laag om uw product, het grootste voordeel van een shrink sleeve is de mogelijkheid om 360° te bedrukken. Hierdoor is er veel informatieruimte en is de Shrink Sleeve erg geschikt voor promotionele doeleinden. Een ander voordeel is dat een shrink sleeve om elke mogelijke vorm gevormd kan worden, de Shrink sleeve biedt dus eindeloze mogelijkheden. Binnen de Optimum Group hechten wij veel waarde aan hoogstaande kwaliteit. Daarom hebben wij onze eigen pre-press afdelingen waar nauwlettend met u wordt meegedacht over het ontwerp van uw shrink sleeve.

Er zijn vier verschillende soorten shrink sleeves:

Full body shrink sleeve

Een full body shrink sleeve bedekt de gehele verpakking van het product. Hierdoor ontstaat er erg veel ruimte om uw productinformatie op kwijt te kunnen. Klik hier voor meer info.

Half body shrink sleeve

Mocht u maar een gedeelte van de verpakking willen verpakken, dan biedt de half body shrink sleeve de ideale oplossing. Klik hier voor meer info.

Multipacks

Shrink sleeves kunnen ook geschikt zijn om twee producten aan elkaar te koppelen, dit noemt men multipacks. Multipacks zijn ideaal voor promotionele doeleinden. Klik hier voor meer info.

Tamper evident band

De tamper evident band fungeert als sluiting op een product. De tamper evident band kan ook dienen als aanduiding van een vers product. Klik hier voor meer info.

Voor meer informatie over dit product of om een offerte aan te vragen kunt u terecht bij onze member Optimum Group Wellen.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen