FlexoPrint AS

De FlexoPrint Group is een van de toonaangevende fabrikanten van zelfklevende etiketten in Denemarken voor het etiketteren van FMCG en etiketten voor logistieke doeleinden.

FlexoPrint Group

De FlexoPrint Group is een van de toonaangevende fabrikanten van zelfklevende etiketten in Denemarken voor de etikettering van FMCG en etiketten voor logistieke doeleinden. De groep levert ook zelfklevende etiketten aan de andere Scandinavische landen en heeft ook twee dochterondernemingen in Duitsland, H&P Etiketten GmbH en het recentelijk overgenomen TOM Etiketten GmbH, gericht op de Duitse markt. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit producenten van voedingsmiddelen en dranken, grote winkelketens en labeldistributeurs. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Randers en de Groep heeft iets meer dan 100 werknemers in dienst. De groep heeft productievestigingen in Randers, maar ook in Salzbergen en Greven, Duitsland. DES Labels ApS en de TJ Partner voor 50% eigendom - Tryk I / S maakt ook deel uit van de Groep.

Samenwerking

Bij FlexoPrint AS zien we de samenwerking tussen klant en leverancier als meer dan alleen een zakelijke relatie. De samenwerking is gebaseerd op respect, productkennis, inzicht en wederzijds begrip - daarom zien we onze klanten letterlijk als partners.

Een partnerschap vereist wederkerigheid en loyaliteit - dat de partners prioriteit geven aan dezelfde resultaten en dezelfde doelen nastreven, en het erover eens zijn dat men niet kan bezuinigen om de optimale kwaliteit te bereiken. Dit is precies hoe we ons voelen bij onze partners, en we zien het als onze taak om bij te dragen aan de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten.

FlexoPrint  AS
FlexoPrint AS
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen