Kom werken als hr-medewerker van Optimum Group.

HR Medewerker

Zorgen dat medewerkers gehoord en gezien worden. Meedenken in hr-beleid en strategie. Dat doet een hr-medewerker bij Optimum Group.

Werk als hr-medewerker bij Optimum Group

Optimum Group is nergens zonder haar medewerkers. Belangrijk dus dat iedereen in de organisatie gezien en gehoord wordt. Voor onze vestigingen hebben wij een groep hr-functionarissen. Samen vormen zij het hr-team van Optimum Group. Zo is er overal iemand die meedenkt in het hr-beleid en die de werkvloer kent. Ook is de hr-medewerker de aangewezen persoon voor vragen, advies of een vertrouwelijk gesprek.  

“Op de hr-afdeling van Optimum Group is iedereen enthousiast. Geen dag is hetzelfde en elke locatie is uniek.” – Hr-medewerker Optimum Group 

Dit is een hr-medewerker

Integer, betrokken en een groot inlevingsvermogen. Dat typeert een hr-medewerker bij Optimum Group. Mensen die werken bij Optimum Group kunnen altijd van jou op aan. Je verzorgt alle hr-activiteiten en hebt een breed takenpakket. Nieuwe medewerkers of collega’s die doorstromen naar andere functies: daarvoor regel jij de formaliteiten. Je bestrijdt verzuim en kijkt kritisch naar de uitvoering van het hr-beleid.  

Op beleidsniveau is er meer ruimte voor jouw visie. Je krijgt ruimte voor ideeën over werving, verzuimpreventie, hr-doelstellingen en meer. Daarnaast zorg je er als hr-medewerker voor dat leidinggevenden met kennis en kunde hun personeelszaken bevliegen.   

Groeien doe jij bij Optimum Group

Binnen het hr-vakgebied kun je allerlei kanten op binnen het bedrijf. Zo kun je op een vaste locatie, op meerdere vestigingen of zelfs door heel Nederland werken. Groei bijvoorbeeld door van administratief hr-medewerker tot een functie op beleidsniveau. Daarnaast zijn er nog meer allround hr-functies beschikbaar waarbinnen je rouleert. Ook schaaf jij jouw vakkennis bij, als je dat wilt. Optimum Group biedt de kans trainingen of opleidingen in jouw vakgebied te volgen.   

“Er wacht een hoop kennis en ervaring op je. En wij staan allemaal klaar voor jouw frisse ideeën.” 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten