Daag jezelf uit op de inkoopafdeling van Optimum Group.

Inkoopafdeling

Keuzes maken. Voor de juiste materialen, onderdelen, leveranciers en meer. Dat doet de inkoopafdeling van Optimum Group. Kom bij ons werken.

Werk op de inkoopafdeling van Optimum Group

Keuzes maken. Voor de juiste materialen, onderdelen, leveranciers en meer. Vervolgens alles binnenkrijgen. Op tijd. Volgens de juiste weg. En in de beste condities. Van folies tot karton, banderollen en wikkels. Dat doet de inkoopafdeling. Alles wat Optimum Group maakt, begint hier. De inkoopafdeling creëert de basis waaruit de kwaliteit van onze producten voortvloeit.  

Dit is in inkoop medewerker

Jij bent een pionier die staat voor de performance van Optimum Group. Daarnaast ben je een centraal aanspreekpunt voor verschillende vestigingen. Is er iets nodig? Meer wikkels, andere inkt of nieuw drukmateriaal? Dan weten collega’s jou te vinden. Dat vraagt om daadkracht, communicatieve vaardigheden en standvastigheid. Dat ontwikkel je op de werkvloer als inkoopmedewerker van Optimum Group.  

Buig je over strategische, tactische en operationele inkoop. Daag jezelf uit creatief te denken in onderhandelingen, het inkoopbeleid steeds weer kritisch te bekijken en doelgericht mee te denken met leveranciers.  

Ontwikkel je bij Optimum Group

De inkoopafdeling van Optimum Group is van grote commerciële waarde. Werken op de inkoopafdeling legt de fundering voor allerlei andere commerciële posities in het bedrijf. Zo kun je je ontwikkelen en doorgroeien. Bijvoorbeeld naar organisatie brede inkoopadviseur. En laat jij je bijscholen tijdens trainingen, opleidingen intern of extern. 

“If you can make it in procurement, you can make it anywhere.” - Inkoopmedewerker 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten