Een kwaliteitsmedewerker van Optimum Group is dé spil van iedere vestiging.

kwaliteitsmedewerker

Samen met je collega’s de status quo verbeteren. In alles wat je doet. Dat doet een kwaliteitsmedewerker van Optimum Group. Sluit je aan.

Kom werken als kwaliteitsmedewerker bij Optimum Group

Zorgen voor processen en procedures die op rolletjes lopen. De kwaliteit van onze flexibele verpakkingen en etiketten waarborgen. Zorgen voor een veilige werkomgeving. Dat doet een kwaliteitsmedewerker. De afdeling kwaliteit is dé spil die elke vestiging optimaal laat draaien.  

‘De afdeling kwaliteit stoomt Optimum Group klaar voor de groei van de toekomst.’  

Dit is een kwaliteitsmedewerker

Iedere dag floreren in een cruciale rol. Dat vraagt om een regelaar met georganiseerde werkwijzen en een proactieve denkwijze. Medewerkers op de afdeling kwaliteit zijn zelfsturend en constant nieuwsgierig. Hoe kan dit beter? Hoe kan dit veiliger? En hoe doen we dit morgen weer beter? Jouw takenpakket verschilt dagelijks en is daardoor zo kleurrijk als het complete RAL-kleurenpalet.  

Je waarborgt de kwaliteit volgens de PDCA-cyclus – Plan Do Check Act. Je zorgt ervoor dat iedereen binnen het bedrijf de regels naleeft. Je bewaakt de arbeidsveiligheid. En handhaaft dat het milieu eerste prioriteit is én blijft. Al deze onderwerpen breng je onder de aandacht van jouw collega’s en je creëert draagvlak voor deze thema’s. Alle processen zijn onder jouw toezicht actueel en georganiseerd.  

Optimaliseer de kwaliteit van jouw kennis

Optimum Group nodigt je uit om mee te groeien. Heb jij aspiraties om jezelf te ontwikkelen in je vak? Dan kan dat. De sterke groei van het bedrijf maakt dat medewerkers hun loopbaan ontwikkelen in hun huidige expertisegebied. Je kunt intern of extern een opleiding volgen voor andere kwaliteit-vertakkingen, zoals auditor of als preventiemedewerker. Het is ook mogelijk om op den duur overkoepelend te werken voor meerdere vestigingen. 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten