Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group.

Marketingafdeling

Kennis op een creatieve manier inzetten. Dat doen ze op de marketingafdeling. Kom werken bij Optimum Group. Werk aan je professionele ontwikkeling.

Werk op de marketingafdeling van Optimum Group

Optimum Group is een internationaal bedrijf. Als medewerker op de marketing- en communicatieafdeling schakel je met alle vestigingen. Binnen én buiten landsgrenzen. Dit maakt het werk divers en zo proef je van elke laag in het bedrijf. Jij creëert aan de lopende band rake communicatie-uitingen. En kneedt initiatieven om tot onderscheidende marketingstrategieën te komen.  

Dit is een medewerker op de marketingafdeling

Kennis op een creatieve manier inzetten? Op de marketingafdeling weten ze hoe dit moet. Als marketing- en communicatiemedewerker gebruik je dit namelijk in alle marketingactiviteiten. Je beheert de socialmediakanalen en werkt mee aan onze websites.  

Ook organiseer je beurzen en je bent betrokken bij projecten voor Optimum Green en de Optimum Academy. Je bouwt mee aan een sterke positionering van het merkt Optimum Group. Door de juiste vertaling te maken naar communicatie- en marketinguitingen. Als kers op de taart wordt je werkdag nog dynamischer met ondersteunende taken voor de salesafdeling.  

Beleidsveranderingen communiceer je feilloos binnen het bedrijf. Je onderhoudt contact met externe partijen. En schakelt met diverse afdelingen op verschillende locaties over mooie marketingmomenten. 

“Binnen deze veelzijdige functie komt een frisse blik goed van pas. Steeds weer weet onze marketingafdeling precies hoe ze onze producten met de consument verbinden.” – Marketingmedewerker Optimum Group 

Ontdek doorgroeikansen

Je volgt intern of extern relevante cursussen of opleidingen om jouw vakkennis te vergroten. En daarmee groeit jouw kunde. Zo leer jij steeds meer over merkpositioneringen en optimaliseer jij jouw communicatie-skills. Met deze nieuwe kennis aan boord groei jij zo door binnen de Optimum Group. 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten