ptimum Group member W&R Etiketten, breidt de productenrange uit met de aanschaf van een machine voor zelfklevende booklets en meerlaagse etiketten; de Omega B5010 van AB Graphic International.

Optimum Group member W&R Etiketten ook voor al uw booklets en meerlaagse etiketten

Optimum Group member W&R Etiketten, breidt de productenrange uit met de aanschaf van een machine voor zelfklevende booklets en meerlaagse etiketten; de Omega B5010 van AB Graphic International.

Optimum Group member W&R Etiketten ook voor al uw booklets en meerlaagse etiketten

Optimum Group member W&R Etiketten, breidt de productenrange uit met de aanschaf van een machine voor zelfklevende booklets en meerlaagse etiketten; de Omega B5010 van AB Graphic International.
In combinatie met het huidige machinepark aan drukpersen, stelt de geavanceerde machine W&R Etiketten in staat om booklets en meerlaagse etiketten te leveren in zowel grote als kleine oplages. De machine biedt tal van mogelijkheden in de vormgeving van het gewenste etiket, zoals afmeting, vorm, het aantal pagina’s of het aantal lagen.

Jack Willemsz, locatie directeur van W&R Etiketten is enthousiast over de nieuwe aanschaf;
“Wij ervaren vanuit onze klanten en de markt een toenemende behoefte om meer en duidelijker te communiceren met de eindklant. Een éénlaags etiket voldoet dan niet altijd aan de vraag, omdat daarop simpelweg niet voldoende ruimte is voor alle gewenste informatie. Een booklet of meerlaags etiket biedt dan uitkomst. De nieuwe machine sluit om die reden perfect aan bij het bestaande productportfolio en past binnen onze missie om klanten te helpen vanuit een one-stop-shop solution.”

De nieuwe machine zal vanaf april dit jaar in productie gaan bij W&R Etiketten in Tilburg. Deze investering past binnen het meerjaren strategisch groeiplan van de Optimum Group in combinatie met het doorvoeren van een verdere specialisering & positionering binnen de groep.

Over booklet etiketten
Een booklet etiket bestaat uit meerdere lagen; de basis wordt gevormd door een zelfklevend etiket, met daarop aangebracht een niet zelfklevend hersluitbaar boekje of uitvouwbaar vel. Een booklet etiket biedt veel ruimte voor informatie en is daarom zeer geschikt voor o.a. productbeschrijvingen, gebruiksinstructies en promotionele doeleinden.

Over meerlaagse etiketten
Meerlaagse etiketten zijn 2 of meer labels op elkaar met hetzelfde formaat (ook wel sandwich etiketten genoemd). Op die manier kunnen 3 of zelfs 5 pagina’s van informatie worden voorzien. Vaak kunnen de etiketten worden geopend met een hechtvrije tab en opnieuw worden gesloten (ook wel peel & reseal etiketten genoemd). De etiketten die niet hersluitbaar zijn worden coupon etiketten genoemd.

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij:

Jack Willemsz, W&R Etiketten B.V. Tilburg, + 31 (0)13 571 2345