Max. Aarts heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie “Flexprint op folie -smal” met onderstaande bedrukking, gedrukt in 7 kleuren met mat laminaat op BOPP. Het was de vierde EFTA-Benelux FLEXO AWARD voor Max. Aarts tijdens deze editie. Max. Aarts pak

Speciaal Drukkerij Max. Aarts prolongeert gouden award en domineert opnieuw “flexoprint smalbaan” tijdens EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2017!

Max. Aarts heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie “Flexprint op folie -smal” met onderstaande bedrukking, gedrukt in 7 kleuren met mat laminaat op BOPP. Het was de vierde EFTA-Benelux FLEXO AWARD voor Max. Aarts tijdens deze editie. Max. Aarts pakte eerder het brons in de categorie “Flexoprint of folie – smal” en de zilveren en bronzen award in de categorie “ Flexoprint of papier – smal” Deze awards zijn een bekroning voor de bijzondere producties die in Enschede gemaakt worden door een professioneel en enthousiast team.

Speciaal Drukkerij Max. Aarts prolongeert gouden award en domineert opnieuw

“flexoprint smalbaan” tijdens EFTA-Benelux Flexo Awards 2017!

Op donderdagavond 9 november 2017 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. In maar liefst twaalf verschillende categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards

Max. Aarts heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie “Flexprint op folie -smal” met onderstaande bedrukking, gedrukt in 7 kleuren met mat laminaat op BOPP.

Het was de vierde EFTA-Benelux FLEXO AWARD  voor Max. Aarts tijdens deze editie. Max. Aarts pakte eerder het brons in de categorie “Flexoprint of folie – smal”   en de zilveren en bronzen award in de categorie “ Flexoprint of papier – smal”

Deze awards zijn een bekroning voor de bijzondere producties die in Enschede gemaakt worden door een professioneel en enthousiast team.

EFTA-Benelux
EFTA-Benelux (de Europese Flexographic Technical Association) is de beroepsvereniging voor bedrijven – en hun toeleveranciers – binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

EFTA-Benelux organiseert deze award competitie om flexo op een voetstuk zetten en de industrie richting eindgebruikers beter te positioneren. Door te laten zien waartoe de flexografische industrie in staat is worden de toepassingsmogelijkheden en kwaliteiten van flexo nog eens belicht.

Met deze onderscheidingen dingt Max. Aarts automatisch mee naar de Europese Flexo Award die de FTA Europe in mei 2018 worden uitgereikt.