Optimum Group is leverancier van kwalitatief sterke labelprinters. De printers zijn direct uit voorraad leverbaar en er zitten servicediensten aan verbonden.

Optimum Group levert printers en linten

Optimum Group is leverancier van labelprinters en etikettenprinters en biedt moderne apparatuur die garant staat voor jarenlange werking. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze technische dienst biedt een breed pakket van servicediensten aan.

Wij leveren printers en linten

Optimum Group is leverancier van labelprinters en etikettenprinters (TOSHIBA, ZEBRA &SATO) en biedt moderne apparatuur die garant staat voor jarenlange werking. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze technische dienst biedt een breed pakket van servicediensten aan.

TOSHIBA printers

Optimum Group is premium dealer van TOSHIBA printers. Met meer dan 20 jaar ervaring staat TOSHIBA bekend als leverancier van betrouwbare en technisch hoogstaande apparatuur. Het uitgebreide assortiment printers voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. TOSHIBA printers zijn de beste printers voor uw standaard labels zoals barcodes, verzendlabels, adreslabels, verpakkingslabels etc.

Bekijk de TOSHIBA printers

SATO printers

Optimum Group is prestige partner van SATO printers. SATO printers zijn uitermate geschikt voor het printen van grote aantallen etiketten en bieden u superieure prestaties, gebruiksgemak en afdrukbreedte. Overigens bieden de printers van SATO voor ieder uit verschillende sectoren totaaloplossingen om de processen binnen een bedrijf te structureren, medewerkers de helpende hand toe te steken en bij te dragen aan het milieu.

Bekijk de SATO printers

ZEBRA printers

ZEBRA levert vernieuwende en betrouwbare barcode- en labeloplossingen voor bedrijven en overheden in 100 landen. Het is natuurlijk van groot belang dat u, uw bedrijfsprocessen efficiënt laat verlopen. De ZEBRA printers zijn erg betrouwbaar, duurzaam en erg gemakkelijk te bedienen. Bovendien nemen de printers weinig ruimte in beslag. Bent u ook op zoek naar bedrijfsoplossingen en naar betrouwbaarheid? 

Bekijk de ZEBRA printers

Printerservice

Optimum Group beveelt aan om tenminste eens per jaar preventief onderhoud aan uw labelprinter of etiketprinter uit te laten voeren. De kans op storingen neemt af en de levensduur van de printer wordt aanzienlijk verlengd. Tijdens het onderhoud wordt de printer volledig gereinigd en worden alle essentiële onderdelen gecontroleerd op slijtage. Wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden zal dit altijd in overleg worden uitgevoerd. Ook een onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden. neem hiervoor contact met ons op, of bezoek onze website voor de voorwaarden. 

Technische dienst bestaat uit:

  • Reparatie en onderhoud aan printers in heel Nederland
  • Printers en onderdelen standaard op voorraad
  • Software installaties
  • Ervaren medewerkers
  • Snelle service response
  • Uitstekende after sales

Onze printerservice is te bereiken via:

T. +31 (0)85 273 97 10
E. Info@optimumgroup.nl

Transferlinten

Thermo transferlinten (carbonlinten of printerlinten) worden gebruikt voor het printen van data op etiketten. Optimum Group kan voor elk type printer en alle soorten materialen de juiste kwaliteit transferlinten leveren. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt in 3 kwaliteiten: • Wax • Wax-resin • Resin

De transferlinten zijn leverbaar in zwart en in diverse kleuren.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten