BEZOEK ONS: FACHPACK NÜRNBERG DUITSLAND. 28 T/M 30 SEPTEMBER. STAND 7-415.
Optimum Group is leverancier van labelprinters en biedt moderne apparatuur die garant staat voor jarenlange werking.

Labelprinters

Als leverancier van labelprinters bieden wij moderne apparatuur die garant staan voor jarenlange werking. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze service support labelprinters biedt een breed pakket van servicediensten aan.

Labelprinters

Als leverancier van labelprinters bieden wij moderne apparatuur die garant staan voor jarenlange werking. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze service support labelprinters biedt een breed pakket van servicediensten aan.  

Officieel dealer van de volgende merken

  • Sato

Prestige partner van SATO printers. Zeer gebruiksvriendelijke printers die superieure prestaties levert voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk onze SATO printers.

  • Toshiba

Als premium dealer van Toshiba printers bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Deze printers voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. TOSHIBA printers zijn perfect voor uw standaard labels zoals barcodes, verzendlabels, adreslabels, verpakkingslabels etc. Bekijk onze TOSHIBA printers.

  • Zebra

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan vier(4) miljoen verkochte printers is Zebra een vertrouwd merk. Met Zebra leveren we vernieuwende en betrouwbare barcode- en labeloplossingen voor bedrijven en overheden. Bekijk onze Zebra printers.

Naast het leveren van printers kunnen wij ook softwarelicenties leveren én installeren. Zo weet u zeker dat uw nieuwe printers optimaal presteren.

Printerservice

Een goed functionerende printer is van groot belang voor uw organisatie. Daarom bieden wij u een totaalservice. Onze service support labelprinters, die gespecialiseerd is in het onderhouden van label-, laser- en matrixprinters, komt snel storingen bij u op locatie verhelpen. Uw voordelen: scherpe tarieven en de garantie dat u binnen 24 uur geholpen wordt.

  • Reparatie en onderhoud aan printers in heel Nederland
  • Printers en onderdelen standaard op voorraad
  • In geval van storing of defect welke niet tijdig verholpen kan worden zal vervangende apparatuur ter beschikking worden gesteld
  • Software installaties
  • Ervaren medewerkers
  • Snelle service response

Overig apparatuur

Naast de gebruikelijke labelprinters en softwarepakketen leveren wij ook labelrewinderslabeldispensers en labelunwinders voor een goed functionerend geheel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over labelprinters of om een offerte aan te vragen.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen