Optimum Group heeft een groot en uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit thermo transferlinten, ook wel ook wel TTR ribbon genoemd. In vrijwel alle breedtes leverbaar en geschikt voor alle etiketten en thermo transfer printers, waaronder Zebra, Toshiba

Thermo transferlinten

Optimum Group heeft een groot en uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit thermo transferlinten, ook wel ook wel TTR ribbon genoemd. In vrijwel alle breedtes leverbaar en geschikt voor alle etiketten en thermo transfer printers, waaronder Zebra, Toshiba en Sato. Voor zowel flathead als near edge-printers.

Thermo transfer linten

Optimum Group heeft een groot en uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit thermo transfer linten, ook wel ook wel TTR ribbon genoemd. In vrijwel alle breedtes leverbaar en geschikt voor alle etiketten en thermo transfer printers, waaronder Zebra, Toshiba en Sato. Voor zowel flathead als near edge-printers. Wij leveren transfer linten van verschillende leveranciers zoals ITW en Toshiba Tec.

Dat betekent dat er altijd een passend lint te vinden is voor uw toepassing. Thermo transfer linten zijn er in drie soorten. Iedere soort is, wat de samenstelling betreft, weer op te splitsen in een groot aantal verschillende producten met ieder zijn eigen kenmerken.

De keuze van het type printlint wordt bepaald door de te printen toepassing, het materiaal en de omstandigheden waarin de etiketten zich bevinden.

Thermo transfer linten zijn in drie verschillende categorieën onder te verdelen:

 • Was linten (wax ribbons):

  Deze zijn met name geschikt voor papieren etiketten in een normale/droge omgeving.

  • Was/hars linten (wax resin ribbons):

   Deze worden veelal gebruikt voor luxe papieren etiketten (luxe uitstraling) en wanneer de etiketten wel tegen een stootje moeten kunnen.

   • Hars linten (resin ribbons):

     Deze worden gebruikt voor kunststof etiketten. Deze zijn geschikt voor etiketten in extreme omstandigheden en hebben een lange levensduur.

     Voor meer informatie over dit product of om een offerte aan te vragen kunt u terecht bij onze members Etiket Nederland, Vila Etiketten, W&R Etiketten, Optimum Group Wellen en Belona.

     Neem contact met ons op
     Neem contact met ons op
     Direct contact Meer weten
     Offerte aanvragen