Toshiba BV400D & BV400T

TOSHIBA BV400D serie

Het strakke ontwerp van de BV400D-serie is ontdaan van alle overbodige functies en focust op overzichtelijkheid en gebruikscomfort.

TOSHIBA printers

Optimum Group is premium dealer van TOSHIBA printers. Met meer dan 20 jaar ervaring staat TOSHIBA bekend als leverancier van betrouwbare en technisch hoogstaande apparatuur. Het uitgebreide assortiment printers voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Belangrijkste voordelen 

 • Printsnelheden tot 7 inch per seconde 
 • Lcd-scherm voor een betere gebruikservaring 
 • Compact formaat 
 • Gemakkelijke integratie IT-omgevingen met behulp van WIFI of Bluetooth 
 • Volledige bediening op meerdere mobiele apparaten met behulp van de TOSHIBA-app (IOS, Windows en Android) 
 • Hoogwaardige printkwaliteit en prestaties 

De nieuwe BV400D desktop printers van TOSHIBA dragen bij aan een zo efficiënt mogelijk verwerkingsproces voor iedere werkomgeving. 50% minder afval, compact van formaat en makkelijk bedienbaar.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk  

Het strakke ontwerp van de BV400D-serie is ontdaan van alle overbodige functies en focust op overzichtelijkheid en gebruikscomfort. Via het geïntegreerde LCD-scherm van de BV400D krijg je duidelijke informatie, ondersteund door LED’s die via 3 kleuren de statusveranderingen melden. De gebruiker kan de hoofdinstellingen rechtstreeks op de printer wijzigen, de externe gebruikersaansluitingen maken het mogelijk de volledige printerinstellingen van op afstand te beheren.  

Een model voor elke behoefte en duurzaam in gebruik! 

De modellen van de BV400D-serie zijn verkrijgbaar in 203 en 300 dpi-versies en met zwarte of witte behuizingen waardoor ze in vrijwel elke bedrijfsomgeving passen. De serie bevat bovendien een linerless versie die zelfklevende etiketten zonder rugpapier print, wat verspilling vermindert van maar liefst 50% en de werkomgeving schoon en veilig houdt.  

Snelheid & efficiëntie  

Een reeks functies zorgt ervoor dat de printer met één druk op de knop snel en efficiënt labels en kassa-etiketten print. De productiviteit van de BV400D wordt gemaximaliseerd door marktleidende printsnelheden tot 7 inch per seconde en een geavanceerde CPU die uw gegevens nog sneller verwerkt. Dankzij de snelle opstarttijd is de printer na het inschakelen bijna onmiddellijk gebruiksklaar.  

Betrouwbare en toekomstbestendige oplossing  

De BV400D-printers zijn betrouwbaar in zelfs de meest veeleisende Retail omgevingen. Ze zijn ontworpen om continu te werken – iedere dag opnieuw. Met de optionele ingebouwde AC-adapters zijn deze printers bovendien erg veilig op elke werkplek. 

BV400D Specificaties

 • Resolutie: 203 / 300 dpi
 • Maximale printbreedte: 108 mm
 • Printlengte: Batch 8-997 mm, Cut 19,4-993 mm1, Peel-off 23,4-150,4 mm1.
 • Maximale printsnelheid: 177,8 mm/s (7 ips)
 • Maximale papierbreedte: 25,4-118 mm
 • Technologie: Direct thermisch
 • Diameter kern: 25,4 mm, 38,1 mm, 42 mm, (76,2 mm alleen met een externe rolhouder)
 • Maximale roldiameter: 127 mm (max.) (214 mm (max.) alleen met een externe rolhouder)
 • Lintlengte / Rol: Batch 8-997 mm, Cut 19,4-993 mm1, Peel-off 23,4-150,4 mm1.

Technische dienst 

Optimum Group is leverancier van labelprinters en biedt moderne apparatuur die garant staat voor jarenlange werking. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze technische dienst biedt een breed pakket van servicediensten aan. 

Onderhoudscontract 

Optimum Group beveelt aan om tenminste eens per jaar preventief onderhoud aan uw printer uit te laten voeren. De kans op storingen neemt af en de levensduur van de printer wordt aanzienlijk verlengd. Tijdens het onderhoud wordt de printer volledig gereinigd en worden alle essentiële onderdelen gecontroleerd op slijtage. Wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden zal dit altijd in overleg worden uitgevoerd. 

Download hier de brochure

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten