Bouw aan je carrière bij Optimum Group.

Sales medewerker

Een sales medewerker staat van offerte tot zending naast een klant in al het contact. Ga samen met je collega’s commerciële uitdaging aan.

Werk als sales medewerker bij Optimum Group

Werken op een dynamische afdeling bij een snelgroeiend bedrijf. Dat doe je op de afdeling sales van Optimum Group. Deze afdeling wordt centraal aangestuurd vanuit clusters. Nee wordt niet verkocht. De afdeling sales staat van offerte tot zending naast een klant in al het contact. Ga samen met onze verpakkingsspecialisten commerciële uitdagingen aan.  

“Wij staan echt naast onze klanten. We adviseren en begeleiden voor een perfect eindresultaat” – Sales medewerker Optimum Group 

Dit is een sales support medewerker 

Voor complexe klantvragen draait een goede sales medewerker de hand niet om. Binnen 24 uur hebben onze klanten altijd een antwoord, advies, offerte of order in hun mailbox. Daar zorg jij voor. Een sales medewerker regelt al het contact met de klant. Je bent het aanspreekpunt in het offertetraject tot het moment van levering. 

Zo zitten jouw werkdagen vol schakelmomenten en het maakt jouw werktaken levendig. De waardering die je hiervoor terugkrijgt van onze klanten, maakt dat je de volgende dag nog enthousiaster aan het werk gaat. 

Bouw aan je carrière 

Inzet en ervaring bepalen jouw plek binnen Optimum Group. Ieder moment op de werkvloer ben je weer een ervaring rijker. Zo bouw je dagelijks aan jouw carrière. Dat zien wij bij Optimum Group. Stil sta je daarom nooit als je bij ons vooruit wilt.  

Je loopt regelmatig op verschillende afdelingen mee om zo alles te leren over de producten, oplossingen en technische mogelijkheden van Optimum Group. Je vakkennis uitbreiden? Ook dat kan. Je leidinggevende laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten