Wij zoeken een ervaren en ambitieuze Applicatiebeheerder / System engineer (40 uur pw) voor de afdeling IT.

Applicatiebeheerder / System engineer

Wij zoeken een ervaren en ambitieuze Applicatiebeheerder / System engineer (40 uur pw) voor de afdeling IT.

Wij zoeken een ervaren en ambitieuze Applicatiebeheerder / System engineer (40 uur pw) voor de afdeling IT.

Wat ga je doen?

Primair zorg je voor het uitstekend functioneren van (kern)Applicaties en IT-systemen, je verwerkt IT-meldingen- en verzoeken (BiSL) en draagt zorg voor de documentatie. Daarnaast beheer je onze centrale O365 tenant en bijbehorende infrastructuur zoals Azure AD. Je werkt nauw samen met diverse ICT-leveranciers, Business Analisten, systeembeheerders en de Servicedesk;

Ondersteuning van eindgebruikers met het systeemgebruik en het daarvoor regelmatig bezoeken van onze vestigingen voor afstemming op locatie is onderdeel van je takenpakket.

We verwachten dat je proactief incidenten oppakt en zorgt dat deze goed worden opgelost. Op projectbasis draag je zorg voor server-, cloud- en softwaremigraties en installatie van hard- en software (zoals desktops, (Cloud)servers, routers, switches, Wifi systemen) zijn voor jou niet vreemd.

Je beheert proactief, primair vanuit kantoor, de oplossingen van onze vestigingen zodat zij áltijd door kunnen werken en signaleert daarbij verbeteringen, waarbij je de vrijheid hebt om deze door te voeren.

Tijdens kantooruren werkt je fulltime, maar gezien je werkzaamheden kan het af en toe handig zijn na kantoortijden of in weekenden bepaalde werkzaamheden uit te voeren.

Jouw werkomgeving

Je standplaats zal Vila etiketten zijn, onze vestiging in Breda, maar in deze functie ben je ook veelvuldig op onze andere vestigingen in het land te vinden. In Breda zit het ‘IT-Hoofdkantoor’; vanuit hier worden de meeste zaken opgepakt, maar zowel jij als je collega’s treffen elkaar ook op andere vestigingen. Uiteraard is thuiswerken in de COVID-tijd mogelijk.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over minimaal mbo-niveau 4 (door opleiding) in de richting elektronica of informatica. HBO is een pré;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in en soortgelijke functie;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het beheren van ERP systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics Business Central / Navision;
 • Je hebt ervaring of bent gecertificeerd op Microsoft Office365 (exchange online, SharePoint, teams);
 • Je hebt ervaring met Microsoft Azure;
 • Je hebt kennis van TCP/IP netwerken;
 • Je hebt kennis van Windows Server 2012 of hoger en Windows werkplekken en besturings systemen;
 • Je hebt basiskennis van VM-Ware, Active Directory en SQL Server;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een unieke uitdaging binnen een groeiende ambitieuze omgeving waarin jij veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken in een zeer dynamische omgeving waardoor er voortdurend kansen zijn om je horizon verder te verbreden en je kennis en kunde maximaal in te zetten en te ontwikkelen. Je komt in een hecht team van collega’s waar humor en voor elkaar klaar staan erg belangrijk zijn. Dit natuurlijk naast marktconforme salarissen, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt.

Onze afdeling ICT bestaat op dit moment uit 15 personen en is sterk in ontwikkeling. Als Optimum Group zijn we bezig onze bedrijven te integreren naar één ERP-systeem (Microsoft Dynamics Business Central) en een nieuwe cloud infrastructuur. Hierdoor kom je te werken in een sterk groeiende, professionele en dynamische omgeving met volop ontwikkelingskansen en veel verantwoordelijkheid.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie waarom jij degene bent die bij ons wil komen werken. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Arnica Korver (sr HR Adviseur) via arnica.korver@optimumgroup.nl.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten