Ter uitbreiding van het HR team bij Optimum Group, zijn wij op zoek naar een enthousiaste  HR Medewerker (20 uur per week)

HR Medewerker

Ter uitbreiding van het HR team bij Optimum Group, zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker (20 uur per week). Locatie Bladel.

Ter uitbreiding van het HR team bij Optimum Group, zijn wij op zoek naar een enthousiaste

HR Medewerker (20 uur per week) Locatie Bladel (Megaflex B.V.)

Wat ga je doen?

 • Fungeren als 1e HR aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden en beantwoorden van vragen over personele regelingen;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden bij in-, door- en uitstroom van personeel;
 • Correct en tijdig aanleveren van personeels- en salarismutaties bij de salarisadministrateur;
 • Verzorgen van de verzuim- en verlofadministratie en ondersteunen bij de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Ondersteunen bij werving en selectieprocessen;
 • Opstellen van diverse HR rapportages;
 • Ondersteunen van het gehele HR team waar nodig.

Wie zoeken we?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting HR met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke rol. We staan ook open voor een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding richting HR die op zoek is naar een startersfunctie. De Nederlandse taal beheers je goed.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, kan op verschillende niveaus schakelen en je werkt nauwkeurig. Daarnaast zijn de volgende competenties voor jou vanzelfsprekend: gestructureerd, integer, flexibel, empathisch vermogen, zelfstandig en proactief.

Wie zijn wij?

Optimum Group is een groep van 13 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, ASQ en EPB (België), Belona, Megaflex, Telrol, Kolibri Labels, FlexoPrint (Denemarken) en H&T Labelprint en SC Etiketten (Duitsland). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Waar kom je te werken?

Jouw standplaats wordt Megaflex, de drukkerij die gevestigd is in Bladel. Megaflex is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het produceren van bedrukte etiketten en blanco etiketten. Op deze locatie werken momenteel zo’n 60 collega’s. Je bent de enige HR medewerker op deze locatie, maar je bent onderdeel van het HR team van Optimum Group. Dit team bestaat op dit moment uit 5 HR Adviseurs, een Senior HR Adviseur, een HR Manager en een interim HR Project Manager. Je werkt nauw met hen samen en zij ondersteunen bij complexe HR vraagstukken. In deze functie rapporteer je aan de HR Manager.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en diverse functie binnen een sterk groeiende organisatie;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een open en informele werksfeer waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en persoonlijke betrokkenheid centraal staan;
 • Een marktconform salaris;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Kom jij bij ons werken? Dan kom je terecht in een enthousiast en gezellig team!

Heb je vragen of wil je solliciteren? Mail dan naar Rebecca Schouten (HR Manager) via rebecca.schouten@optimumgroup.nl of bel 06-51869931. Wij ontvangen graag naast een recent CV, een motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij onze nieuwe collega zou willen worden.

Reacties vanuit werving en selectie- of uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten