BEZOEK ONS: FACHPACK NÜRNBERG DUITSLAND. 28 T/M 30 SEPTEMBER. STAND 7-415.
Vacature Medewerker Marketing en Communicatie

Marketing & Communicatie

Door de groei van de bedrijven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Marketing en Communicatiemedewerker. Standplaats is Enschede.

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Marketing communicatie medewerker voor de afdeling Marketing (40 uur).

Wat ga je doen?

Met je dosis enthousiasme verzorg je diverse activiteiten op het gebied van communicatie en/of voorlichting voor de Optimum Group of onderdelen daarvan. Dit doe je zowel voor interne als externe doelgroepen binnen de geldende beleids- en besluitvormingskaders, op zo’n wijze dat er een maximale bijdragen wordt geleverd aan de realisatie van de marketing- en communicatiebeleid en – doelstellingen.

Je voert marktonderzoek uit en bent een datagedreven marketeer. Met je input versterken we onze concurrentiepositie en het productie en marktportfolie van onze organisatie. Je implementeert de gehele marketingmix en helpt (zodra de pandemie dit weer toelaat) met het voorbereiden, bijwonen en opvolgen van vakbeurzen om nieuwe klanten te werven en onze naamsbekendheid te vergroten.

Je werkt samen in een team van 4 medewerkers op de afdeling marketing, maar bent ook goed in staat individuele taken uit te voeren. Tevens heb je geregeld contact met de medewerkers van de afdeling Sales om gezamenlijk de markt te veroveren.

Als je het leuk vindt om te coördineren, corrigeren, muteren en controleren van de samenstelling, de productie, verspreiding en registratie van handboeken, brochures, folders en andere gedrukte media, maar ook blij wordt van het up-to-date houden van onze internetsites of het regelen van advertenties, foto’s, banners en andere pr-middelen, dan sluit deze vacature perfect aan. Je zorgt ook zelf voor bewaking van correcte en tijdige levering van materialen en neemt vervolgacties op je marketingactiviteiten zeer serieus. Analyseren en optimaliseren van online marketing activiteiten zijn tevens spilpunten in je functie.

Jouw werkomgeving

Je standplaats zal in Enschede zijn, op onze vestiging Speciaal drukkerij J. Max Aarts, waar de marketingafdeling gevestigd is. De Optimum Group is volop in ontwikkeling, dus je werkt voor alle vestigingen en daarmee is een werkdag nooit saai. Je werkt in een groeiende, professionele en dynamische omgeving en rapporteert aan de Senior marketing communicatie en business development medewerker.

Wie zoeken we?

  •  Je hebt een afgeronde HBO of MBO opleiding op marketing gebied of NIMA-A;
  •  Zeer goede communicatieve vaardigheden;
  •  3-5 jaar praktische werkervaring op een marketing/communicatie afdeling in een B2B omgeving;
  •  Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  •  Je hebt oog voor kansen op de markt.

Wat bieden wij?

We bieden marktconforme salarissen, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel dan ontvangen wij graag per email je CV met een motivatie. Wil je solliciteren of heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Arnica Korver (Sr. HR Adviseur) via arnica.korver@optimumgroup.nl of 06 – 124 221 25.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten