Systeem- en applicatiebeheerder

Systeem- en applicatiebeheerder

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Systeem- en applicatiebeheerder voor de afdeling ICT (40 uur).

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Systeem- en applicatiebeheerder voor de afdeling ICT (40 uur).

Wat ga je doen?

Door jouw positieve houding zorg je samen met jouw teamgenoten voor de ondersteuning van eindgebruikers met de diverse systemen binnen onze group. Je houdt de systemen operationeel, optimaliseert deze en implementeert ook ICT-systemen. Verantwoordelijkheid voor beveiliging (controle) en systeeminfrastructuur is je niet vreemd en je draagt zorg voor architectuur, ontwerp, testen en implementatie van bedrijfsbrede systemen met een hoog kennisniveau.

Je werkt samen met een team van 10 medewerkers, maar bent ook goed in staat individuele taken uit te voeren. Naast (technische) ondersteuning zorg je voor onderhoud van de infrastructuur, alsmede dagelijkse monitoring van specifiek systemen en applicaties zodat onze bedrijven 24/7 kunnen rekenen op goed werkende systemen.

Het mee-ontwikkelen en testen van nieuwe software, uitbreidingen en interfaces zie je als uitdaging en je vindt het geen probleem als testen en implementeren buiten standaard kantoortijden moet gebeuren. Naast je dagelijkse taken neem je deel aan projectteams om de ICT doelstellingen van je afdeling te realiseren.

Jouw werkomgeving

Je standplaats zal in Breda zijn, maar in deze rol reis je veelvuldig naar andere locaties. De afdeling bestaat momenteel uit 10 personen en is sterk in ontwikkeling. Als Optimum Group zijn we bezig onze bedrijven te integreren naar één ERP systeem en een nieuwe infrastructuur. Hierdoor kom je te werken in een sterk groeiende, professionele en dynamische omgeving met volop ontwikkelingskansen. In deze rol rapporteer je aan de Group ICT Manager.

Wie zoeken we?

  • Je hebt minimaal MBO+-niveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met en kennis van diverse ERP-systemen;
  • Ervaring met ontwikkeling en implementatie van nieuwe systemen;
  • Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt oog voor het gehele organisatieproces.

Wat bieden wij?

We bieden marktconforme salarissen, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

De Optimum Group is een groep van 13 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, ASQ en EPB (België), Belona, Megaflex, Telrol, Kolibri Labels, FlexoPrint (Denemarken) en H&T Labelprint en SC Etiketten (Duitsland). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel dan ontvangen wij graag per email je CV met een korte motivatie. Wil je solliciteren of heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Arnica Korver (Sr. HR Adviseur) via arnica.korver@optimumgroup.nl of 06 – 1242 2125.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten