Accountmanager Max. Aarts member company Optimum Group

Vacature accountmanager

Wij zoeken een accountmanager om ons team te versterken.

Vacature accountmanager 

Wie zijn wij?

Speciaal drukkerij Max. Aarts (member company Optimum Group) is een UV Flexo rotatiedrukkerij die in de ruim 50 jaar van haar bestaan, is uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste drukwerkspecialisten op het gebied van bedrukte banderollen en specials betreffende zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Onze activiteiten zijn business to business met nadruk op de Foodsector en industrie.

Wij produceren: bedrukte en onbedrukte zelfklevende etiketten (Conventioneel & digitaal gedrukt), 100% Composteerbare & Biologisch afbreekbare etiketten, aanlijm etiketten, meerlaags etiketten, dry-peel en reseal etiketten, security zegels, banderollen, foliën, flexibele verpakkingen en verpakkingsmateriaal.

Door deze unieke veelheid aan productiemogelijkheden is ons klantenbestand zeer uitéénlopend en zijn de geleverde producten bijna altijd maatwerk.

Wij denken graag in een vroeg stadium met de klant/prospect mee over vormgeving, toepassing en kostprijs om tot een verantwoord product te komen.


Alle werkzaamheden, van pre-press tot eindproduct, gebeuren in eigen huis waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie met onze klant direct.


De productievolumes variëren van heel klein tot zeer groot, zowel bedrukt als onbedrukt.

Beperking van Milieubelasting van alle bedrijfsactiviteiten zijn bij ons een standaard afweging en zijn vastgelegd in procedures.

Functieomschrijving

Als accountmanager ben je gericht op het acquireren en beheren van (een portefeuille met) klanten en prospects, rekening houdend met de markt- en klantontwikkelingen, teneinde richting te geven aan de activiteiten ter bevordering van de verkoop in het specifieke segment.

Tot je kernverantwoordelijkheden behoren

 • Het ontwikkelen van een salesplan voor het eigen segment voor bestaande klanten en prospects, rekening houdend met de markt- en klantontwikkelingen, met als doel richting te geven aan de activiteiten ter bevordering van de verkoop in het specifieke segment.
 • Het bereiken van een zo hoog mogelijk niveau van klanttevredenheid.
 • Het signaleren, herkennen en creëren van verkoopmogelijkheden bij klanten en uitvoeren van verkoop (bevorderende) activiteiten volgens het salesplan om zo de geformuleerde salesdoelstellingen te realiseren.
 • Het opstellen van (periodieke) rapportages met betrekking tot markt-, portefeuille- en klantinformatie ten behoeve van de Salesmanager met als doel hem informatie te verstrekken en hem in staat te stellen, indien nodig, tijdig bij te sturen.
 • Het onderhouden en uitbouwen van relaties met relevante interne partijen en met klanten met als doel de gewenste positionering te realiseren.
 • Acquireren van klanten en/of prospects tegen rendabele voorwaarden, conform geformuleerde salesplannen teneinde de portefeuille uit te bouwen en de salesdoelstellingen te realiseren en te formaliseren.

Jouw achtergrond

 • Minimaal HBO commercieel
 • Affiniteit en kennis met/van grafische industrie (drukkerijen) is een pre
 • Je hebt bewezen commerciële ervaring en succes in B2B omgevingen
 • Je hebt een goede ambitie, bent energierijk en hebt een hands-on aanpak.
 • Je bent een hunter in hart en nieren.
 • Je hebt een gezonde honger om te scoren en een flink doorzettingsvermogen.
 • Je bent in staat om snel de ins & outs van onze producten eigen te maken
 • Ambitieus, resultaatgericht, klanten & collega’s vertrouwen je
 • Durft gevraagd en ongevraagd te adviseren, in staat om op verschillende niveaus te opereren
 • Het genereren van new business door middel van gerichte acquisitie
 • Beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je beweegt je goed en makkelijk binnen relevante netwerken

Het aanbod

Speciaal drukkerij Max. Aarts biedt je een afwisselende functie binnen een groeiende organisatie, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Speciaal drukkerij Max. Aarts kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan.

Optimum Group

Max Aarts is onderdeel van de Optimum Group. Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. 

Heb je interesse in deze uitdagende functie dan kun je je motivatiebrief en CV mailen aan;
ap@maxaarts.nl of neem contact op met Andre Prophitius op +31 (0)53 428 24 28

Max. Aarts  B.V.
Max. Aarts B.V.
Direct contact Meer weten