KLIK HIER: September Actie Toshiba Labelprinters 25% KORTING!
Vacature HR Adviseur

Vacature HR Adviseur

Wij zoeken een HR Adviseur voor Optimum Group

Ter uitbreiding van het HR team bij Optimum Group, zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

HR Adviseur (40 uur per week)

Locatie Almere (Telrol B.V.)    

Wat ga je doen?

 • Gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen van leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid, o.a. op het gebied van in-, door- en uitstroom, verzuim, (organisatie) ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving;
 • Fungeren als 1e aanspreekpunt van medewerkers en leidinggevenden voor alle voorkomende HR vragen;
 • Bijdragen aan de opzet en professionalisering van HR processen op de locatie;
 • Verhogen van het kennisniveau van leidinggevenden bij de uitvoering van HR processen;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom, salarismutaties, verzuim en dossieropbouw.

Wat breng je mee?

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, kan op verschillende niveaus schakelen en je beschikt over empathisch vermogen. Je straalt vertrouwen uit en je bent doortastend en overtuigend. Vanzelfsprekend heb je een integere en klantgerichte houding en werk je nauwkeurig. Daarnaast ben je positief ingesteld en zie je een uitdaging in het aanbrengen van verbeteringen in (HR) processen.

Je werkt zelfstandig maar zoekt graag de samenwerking op met anderen, waaronder jouw HR collega’s van de andere vestigingen.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding richting HR;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een allround HR adviesrol, bij voorkeur opgedaan in een kleine tot middelgrote profit organisatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?

Telrol B.V. is onderdeel van Optimum Group, een groep van 12 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, ASQ en EPB (België), Belona, Megaflex, Telrol, Kolibri Labels, FlexoPrint (Denemarken) en H&T Labelprint (Duitsland). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Waar kom je te werken?

Jouw standplaats wordt Telrol B.V., gevestigd in Almere. Op deze locatie werken momenteel zo’n 175 collega’s. Je bent de enige HR functionaris voor deze locatie, maar je bent onderdeel van het NL HR team van Optimum Group dat bestaat uit nog 5 HR adviseurs en een HR Manager. In deze rol rapporteer je aan de HR Manager NL.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en diverse functie binnen een sterk groeiende organisatie;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een open en informele werksfeer waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en persoonlijke betrokkenheid centraal staan;
 • Een marktconform salaris;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Heb je interesse?

Stuur dan uiterlijk voor 13 september 2020 jouw motivatiebrief en een recent cv naar

sandra.kubicki@optimumgroup.nl (HR Adviseur).

Uiterlijk 14 september kun je een reactie verwachten, op 17 september 2020 zullen de eerste gesprekken gepland worden in Almere. De tweede ronde zal plaatsvinden in de week van 21 september 2020 en dat interview zal volledig in het Engels afgenomen worden.

Reacties vanuit werving en selectie- of uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten